Årsmøte 23. februar 2015

Vi hadde et godt besøkt årsmøte mandag 23.februar. Det ble lagt fram en fyldig årsmelding, et regnskap som viste et lite underskudd samt flere innkomne forslag fra et av medlemmene. Gunlaug Riis Aakerholt ble gjenvalgt som leder, Svein Holtedahl som kasserer og Kjell Willersrud som dataansvarlig. Vi fikk to nye varamedlemmer, Aud Westrum Ringdal og Jørund Holst-Hansen. Harald Fevang og Jan Erik Ringstad ble takket for aktive år i styret.

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>