Hortenstur

20150029 20150023Søndag 26.april 2015 har Historielaget tur til Horten. Vi starter fra jernbanebommene ved jernbanestasjonen kl 12.00. Vi samkjører med egne biler/bilspleis. Første stopp er Gildehallen på Midgard Historiske Senter (Borre).  Der regner vi med å være kl 13.00.  Etter ca 1 time reiser vi videre til Borre Historielags flotte eiendom Bruserød. Den ligger ca 2 km vest/nordvest for Kopstadkrysset (ta av vestover i krysset). Der regner vi med å være ca 14.30 og vil da også møte representater for Borre Historielag. Her nyter vi også vår medbrakte niste.

Se mer på vår Facebookside.

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>