Sandar Historielag besøkte Stokke Bygdetun

Søndag 28. mai 2017 besøkte ca 25 medlemmer av Sandar Historielag Stokke Bygdetun. Bygdetunet ligger idyllisk til i Vestfolds nest største bøkeskog nær Stokke sentrum.

Stokke HSvein-Erik Bergsholm ønsker velkommenistorielags mangeårige leder, Svein-Erik Bergsholm ønsket medlemmene velkommen og holdt et inspirerende kåseri om Bygdetunets mange bygninger og utstillinger. Deretter vandret medlemmene i det deilige været i smågrupper og enkeltvis rundt på tunet og inne i utstillingslokalene. Det er imponerende hva dette historielaget har fått til. Et besøk på Stokke Bygdetun kan absolutt anbefales.

P1040760 P1040761 P1040781

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.