Øvre Myra

Velkommen til husmannsplassen Øvre Myra i Sandefjord.

Historielaget eier halvparten av den gamle husmannsplassen Øvre Myra sammen med Foreningen Gamle Sandefjord. Her avholder foreningene sine møter. Stedet er også et lokale som leies ut jevnlig til en rekke andre foreninger samt private selskaper og arrangementer.

Husmannsplassen Øvre Myra er fra ca. 1770 og tilhørte Sandar prestegård. Den ble sist bebodd av vognmann Peder Hansen Myra som døde i 1973. Foreningene kjøpte plassen av Ingrid Myhra i 1989.

2 kommentarer til Øvre Myra

1. Gunlaug sier:

Må få med bilder fra hvordan lokalene ser ut innvendig

2. bine ai venit la mine pe blog; iertare de intarziere; milioane de chestii pe cap. Apararatul e un Canon Digital Rebel; a murit din pacate in vacanta asta; incerc sa-l resuscitez. Ca o data pe vacanta face figura asta :)Caut programul, cum sa nu? Dau semne cand il gasesc.