Ny hjemmeside

WordPress logoVi har fått ny nettside! Gi oss gjerne en tilbakemelding om hva du synes. Burde det vært noe mer eller mindre her? Er det vanskelig å finne fram? Mulighetene er mange med WordPress-systemet som vi bruker nå.

Du kan fortelle oss hva du mener her og nå ved å klikke på overskriften «Ny hjemmeside», fylle ut feltene under «Legg igjen en kommentar» og så klikke på «Publiser kommentar» knappen. Kanskje det er noe vesentlig fra den gamle siden vår som burde vært her?

Dette innlegget ble publisert i Teknisk. Bokmerk permalenken.

5 svar til Ny hjemmeside

 1. Gunlaug sier:

  Veldig mye bra – men det er en del som er feil og noe trenger endret kommentar – gjelder eiendommene våre bl.a. – tror jeg burde være med på et møte med dere Petter og Kjell.

 2. Roger Davidsen sier:

  Gratulerer med nye nettsider, Sandar Historielag! Det var godt å se at dere endelig fikk det til. De nye sidene er informative, og det er svært enkelt å orienter seg på sidene. Gratulerer igjen.Vennlig hilsen tidligere internettansvarlig Roger Davidsen.

 3. Knut Schou sier:

  Ønsker å få kjøpt et eksemplar av Kulturminner:
  Nr 60 på tur til Mokollen og Midtås
  Nr 63 om Arnstein Arneberg i Sandefjord

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.