Fortellerglede på Gamlestua

Lørdag 9. juni kl 16.00

Bjørn Bergene fra Kvelde øser raust av historier fra barndom og oppvekst i Lågendalen. Dette er historier til å kjenne seg igjen i – med hans frodige og slentrende språk er han en fornøyelse å høre på. B.B. blir ofte sammenligna med Prøysen og Sandbeck i sin sjanger, små og store hendelser fortelles med glimt i øyet og enkel hverdagsfilosofi.

GAMLESTUA på Tørrestad er ei lita trivelig stue som Sandar Historielag arvet i 1979. Det fulgte en forpliktelse med gaven og det var at vi skulle ha et åpent arrangement en gang i året for slekt og bygdefolk på Tørrestad.

Dette fortellertreffet med Bjørn Bergene håper vi vil friste både kjente og nye folk til å komme da det har vært tynt med folk de siste åra.

Ta med unger, barnebarn og naboen og kom. Vi serverer enkel forfriskning gratis.

Dette innlegget ble publisert i Aktiviteter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.