HISTORISK SKILTING i Sandefjord

Ved en enkel seremoni ved Kurbadet onsdag 15.mai markerte Sandar Historielag og Foreningen Gamle Sandefjord at arbeide til den første skiltkomiteen var ferdig med sitt arbeid med skilter til 23 historiske bygninger i byen vår. Skiltkomiteen har brukt 4 år, og har bestått av Roar L. Tollnes til 2011, Eric Sandtø, Harald Fevang, Reidar Larsen og Per s. Rønningen. Det er blå emaljerte skilt med hvit skrift, maken til Oslo og flere andre byers markering av historiske bygg.

Markeringen ved Kurbadet ble innledet av Sandefjord Sangforening med «Norge mitt Norge», Kurbadet fikk overlevert sitt skilt fra Historielaget til Dr. A. H. Thaulow som takket behørig for at hans kjære Kurbad ble husket og så godt tatt vare på av brukerne. Han overlot til leder for Stiftelsen Kurbadet Per Arne Dahl og montere skiltet. Sangforeningen (160 år) avsluttet uteseremonien med «Når fjordene blåner».

Vi gikk over til Hubro for en enkel servering hvor flere gårdeiere mottok sine skilt og hvor Skiltkomiteens Eric Sandtrø fortalte om arbeide med utvelgelse av bygg og teksting, de  ble takket for innsatsen av Lars J. Nicolaysen FGS – referert av Gunlaug Riis Aakerholt

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.