TEMATUR TIL GOKSTADHAUGEN

Søndag 13. mai 2018 arrangerte Sandar Historielag og Sandefjord Turistforening tematur til Gokstadhaugen.P1100238a

I strålende maivær hadde et tyvetalls historie- og turglade mennesker møtt opp for å høre fylkesarkeolog Ragnar Orten Lie fortelle om Gokstadhaugens hemmeligheter. Orten Lie benyttet også anledningen til å redegjøre for noen av utfordringene en står ovenfor i forhold til å utvikle området som et attraktivt turistmål.IMG_1164a

Deretter fikk de frammøtte en kort orientering om Geocaching av Andreas Botne, før Morten Skjelvik fra Turistforeningen tok med nesten samtlige på en vandring til toppen av Frebergåsen. Der oppeBotne Andreas 2 ble det spist og drukket mens praten gikk livlig om dagens tema.

IMG_1164

 

 

 

 

IMG_1167

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.