Dugnad på Gamlestua lørdag 9. juni 2018.

Dugnad på Gamlestua lørdag 9. juni 2018.
Det var stor aktivitet og mye ble gjort både inne og ute. Inne ble det vasket og laget mat til dugnadsgjengen. Ute ble det stelt i bed, raket og slått gress med både kantklipper og plenklipper, fjernet kvist og kvast etter bjørketreet som falt over taket på Gamlestua høsten 2017. Det ble ryddet i boden og gamle gjenstander fikk nytt liv som prydgjenstander og kulturminner. Nils Kristen Nilsen ledet arbeidet.

IMG_1376a IMG_1352a IMG_1325 IMG_1319a

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.