Kunnskapsrikt og inspirerende bildekåseri av Torkel Fagerli

P1110205b

Bildekåseri av Torkel Fagerli.

Mandag 19. november 2018 kåserte Torkel Fagerli om postkort fra Sandefjord og om boka si som tar for seg samme tema for omlag 40 interesserte tilhørere. Etter bildekåseriet viste både Fagerli og mange av de frammøtte fram sine gamle postkort til allmenn beundring og til en viss handel og byttehandel. Aktiviteten ble etter hvert stor i låven på husmannsplassen Øvre Myra. I pausen serverte medlemmene i arrangementskomiteen kaffe/te og deilige kaker.

 

P1110205a

P1110196a

 

 

 

 

 

 

Lederen i Sandar Historielag, Inger Lise Fevang Jensen, ønsket velkommen og takket den inspirerende kåsøren på slutten av kvelden.

Etter bildekåseriet viste både Fagerli og mange av de frammøtte fram sine gamle postkort til allmenn beundring og til en viss handel og byttehandel. Aktiviteten ble etter hvert stor i låven på husmannsplassen Øvre Myra. I pausen serverte medlemmene i arrangements-komiteen kaffe/te og deilige kaker.

P1110167a

Anne Torill Gunnestad hadde tatt med noen gamle, flotte album med spennende postkort.

 

 

 

P1110179a

Torkel Fagerli beundret også Anne Torills godt bevarte postkort og ga noen tips til hvordan hun burde ta vare på dem videre.

 

 

 

 

P1110194a

Sandefjord Blads fotograf, Olaf Akselsen, fant mange interessante bilder og til og med ukjente motiver i den rikholdige mengden av spennende postkort fra Sandefjord. Noen var fra begynnelsen av 1900-tallet.

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.